چشم همه اونایی که نمیتونن صدرنشنی استقلال رو ببینن کور باد
به ویژه عنایت :yes:
Printable View
چشم همه اونایی که نمیتونن صدرنشنی استقلال رو ببینن کور باد
به ویژه عنایت :yes:
پس از اخراج برابر ذوب آهن
قرباني:
خطاي هندم عمدي نبود
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: توپ به دست من برخورد كرد اما از قصد مرتكب خطا نشدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، پيروز قرباني در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: اخطار اولم اصلا درست نبود. در اخطار دوم هم توپ به دستم برخورد كرد اما چون از قصد اين كار را نكردم كارت زرد نداشت.
وي افزود: به نظر داور احترام مي گذارم و اتفاقي است كه رخ داده است.
اين بازيكن ادامه داد: ما براي پيروزي به اصفهان آمده بوديم ولي نيمه اول در حد و اندازه خود ظاهر نشديم. در نيمه دوم كل بازي در اختيار ما بود اما به يك امتياز بسنده كرديم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پيروز قرباني:
تصميم داور عجولانه بود
استقلال قطعا قهرمان خواهد شد
پيروز قرباني پس از تساوي استقلال مقابل ذوب آهن دربارهي صحنهي اخراجش از بازي گفت: تصميم داور دربارهي اخراج من از زمين عجولانه بود.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع تيم فوتبال استقلال در خصوص اخراجش از بازي اظهار كرد: داور روي صحنهي هند دوم عجولانه تصميم گرفت و ميتوانست به من كارت زرد دوم را ندهد، به هر حال اتفاقي بود كه افتاد .
وي افزود: هنگام اخراج از بازي نگران اين مساله بودم كه اخراجم روي روند بازي تاثير بگذارد اما خوشبختانه تاثير روي نتيجهي بازي نداشت و ما توانستيم با تعويضهاي كادر فني بازي را به خوبي اداره كنيم.
وي در خصوص حضورش در جايگاه تماشاگران و تماشاي ادامهي بازي در ميان آنها تصريح كرد: از آنجايي كه هيجان بازي بسيار زياد بود و ذوب آهن صاحب ضربه خطا شده بود بين تماشاگران رفتم تا صحنهي خطا را ببينم تا توپ وارد دروازه نشود، به دليل هيجان بازي نيز تا آخر بازي بين تماشاگران ماندم.
وي با تاكيد بر اين كه اين بازي سختترين بازي استقلال در طول ليگ بود به ايسنا گفت: خوشبختانه ما عليرغم اين كه اين ديدار بسيار سخت بود توانستيم يك امتياز بگيريم. ميتوانستيم پيروز اين بازي هم باشيم. بعد از انجام اين بازي به اين نتيجه رسيدم كه با اين شرايط استقلال قطعا قهرمان ليگ خواهد شد.
پس از تساوي مقابل ذوب آهن
قلعهنويي: مراحل سخت را براي قهرماني گذراندهايم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مراحل سخت را براي قهرماني در ليگ برتر گذراندهايم.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعهنويي پس از تساوي يك بر يك مقابل ذوب آهن اظهار داشت: پس از بازي در رختكن با يك كارشناس داوري صحبت كردم و او گفت؛ اخراج قرباني درست نبود و صلصالي هم بايد اخراج ميشد. اختلاف تاكتيكي تيمها با يكديگر زياد نيست و به همين دليل ما نميتوانم تاوان اين اشتباهات را بدهيم.
وي افزود: داوران زحمت ميكشند اما اشتباهات آنها به استقلال در اين فصل لطمه وارد كرده است. من توصيهاي به داور چهارم امروز دارم. اسم او را نميدانم اما ايشان در بيرون زمين رفتار خوبي نداشتند. داور بايد بتواند بازي را مديريت كند.
قلعهنويي درباره روند بازي امروز عنوان كرد: در پانزده دقيقه اول شروع بدي داشتيم. اشتباهات فردي هافبكها و مدافعان زياد بود و گل بچگانهاي كه دريافت كرديم به دليل اشتباه خط دفاع بود.
سرمربي استقلال ادامه داد: بايد توصيههاي كربكندي؛ استاد بزرگم را گوش و اين نقاط ضعف را براي ليگ قهرمانان آسيا رفع كنم. نيمه اول خوب نبوديم اما نيمه دوم از شوك خارج شديم و گل زديم و موقعيتهايي را هم از دست داديم.
قلعهنويي با بيان اينكه در اين بازي دو هدف داشتيم؛ اضافه كرد: ما اول براي بردن و دوم براي امتياز گرفتن آمده بوديم كه خوشبختانه به هدف دوم خود رسيديم. خوشحالم كه بقيه همكارانم كه در تيم ملي با من بودند همگي تيمهايشان در بالاي جدول قرار دارد.
سرمربي سابق تيم ملي با اشاره به حضور منصور ابراهيمزاده در ذوب آهن و پرويز مظلومي در مس كرمان ادامه داد: خيليها آن موقع ميگفتند كه من سياه لشكر در تيم ملي راه انداختم اما ميبينيد كه آنها در تيمهاي باشگاهي خود موفق هستند.
وي درباره تعويض جانواريو گفت: او از لحاظ بدني تخليه شده بود و وقتي او را بيرون آوردم مطمئن شدم كه مصدوم نيست.
قلعهنويي با قبول اينكه استقلال افت تاكتيكي داشت تاكيد كرد: قبول ميكنم كه در اين بازي شروع خوبي نداشتيم اما در بازي مقابل پيكان در 15 دقيقه اول بايد سه گل ميزديم. چون در شرايط حساس بوديم كل تيم دچار افت شده بود اما براي ليگ قهرمانان آسيا اين اتفاقات نميافتد.
وي درباره بازي روز 21 اسفند در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاتحاد عربستان اظهار داشت: از فردا به فكر اين بازي هستيم. ما اهداف پلكاني خود را كه قهرماني در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و جام حذفي است پيگيري ميكنيم. بازي سختي داريم اما قول ميدهيم چون استقلال تيم بينالمللي است و جزء پرافتخارترينهاست با توجه به كيفيت خوب زمين بازي قابل قبولي به نمايش بگذاريم.
سرمربي استقلال درباره حاشيهسازي عربها در اين بازيها عنوان كرد: استقلال و پرسپوليس هميشه با حاشيه زندگي ميكنند. ما با فوتبالمان به آسيا ميگوييم چهار سهميه حق ايران بوده است.
قلعهنويي درباره اينكه ابتداي فصل قول قهرماني را به هواداران اين تيم داده بود گفت: بنده در زماني كه تيم در رده هفدهم جدول بود گفتم قابليت قهرماني را داريم. اكنون مراحل سخت را گذراندهايم و در آستانه رسيدن به اين هدف هستيم.
حاشيه نگاري نيمهي دوم استقلال ـ ذوبآهن
«اشكان نامداري» با كارت قرمز از روي نيمكت اخراج شد
دو بازيكن از تيم استقلال تهران با كارت قرمز داور از زمين بازي اخراج شدند.
به گزارش ايسنا؛ نخستين اخراجي استقلال "پيروز قرباني" براي خطاي هند بود كه با دريافت كارت زرد دوم از بازي اخراج شد و پس از آن اشكان نامداري دروازهبان دوم تيم استقلال نيز با گزارش داور چهارم كه مدعي بود «نامداري فحاشي كرده » با كارت قرمز داور مواجه شد و از روي نيمكت ذخيرهها اخراج شد.
يكي از پرحاشيهترين صحنههاي مربوط به اين بازي در رابطه با پنالتي گرفته شده به نفع تيم استقلال بود كه بازيكنان ذوب آهن به شدت به اين تصميم تركي داور ديدار اعتراض داشتند.
پس از گل هم چند صحنه اتفاق افتاد كه اين صحنهها بسيار مورد اعتراض امير قلعهنويي قرار گرفت.
مديرعامل باشگاه استقلال:
استقلال قطعا قهرمان ليگ است
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: به طور حتم تيم فوتبال استقلال قهرمان ليگ خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاي دانشجويان ايران (ايسنا)، اميررضا واعظي آشتياني پس از ديدار تيمش مقابل تيم ذوب آهن در اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: من احساس ميكردم كه نتيجه مساوي نتيجه منصفانهاي براي هر دو تيم بود.
وي در ارتباط با قضاوت ديدار هم گفت: بازي خوبي بود ولي قضاوت داور را بر عهده كارشناسان ميگذارم. من نميگويم كه از قضاوت او ناراضي هستم اما شايد نكات آموزشي در قضاوت او باشد كه كارشناساني كه پاي تلويزيون آن را ديدهاند ميتوانند در آينده در مورد آنها صحبت كرده تا اين مشكلات حل شود.
وي در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكنيد كدام تيم قهرمان ليگ خواهد شد ، گفت: به طور حتم استقلال قهرمان خواهد شد. قطعا ما قهرمان ليگ هستيم.
استقلال اهواز قهرمانه،وحيد من دارم ميآم شيراز:slap::1. (8):
كوشكي: با آرامش به ادامه ليگ فكر مي كنيم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از اكنون با آرامش بيشتري به بازي هاي ليگ فكر مي كنيم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن كوشكي درباره بازي مقابل ذوب آهن اظهار داشت: از اينكه توانستيم در اصفهان امتياز بگيريم خوشحاليم. با اين امتياز تا حدودي تكليف قهرماني مشخص شد.
وي افزود: اين دليل نمي شود كه چهار بازي ديگر را دستكم بگيريم اما با آرامش خاطر به بازي ها فكر مي كنيم و با تمركز بهتر به قهرماني فكر مي كنيم.
نقل قول:تشریف بیارید...درخدمتتون هستیم !!! :love:
یدالله سلیمانی:
قربانی نباید اخراج میشد بازیکن ذوب باید اخراج میشد
ناظر داوری فدراسیون فوتبال گفت: محسن ترکی در اخراج پیروز قربانی عجله کرد و این بازیکن نباید از زمین اخراج میشد.
یدالله سلیمانی اظهار داشت: از نظر داوری خطای هندی که کاملا مشخص و به عمد و به همراه حرکت غیر ورزشی باشد مستحق دریافت کارت زرد است در حالی که در خطای پیروز قربانی چنین چیزی رخ نداد.
وی در خصوص خطای پنالتی عیسی اندوی نیز تاکید کرد: هر چند که بازیکنان ذوب آهن معتقد بودند که مجیدی در آفساید بود اما، خطایی که دروازه بان ذوب آهن روی مهاجم استقلال مرتکب شد به درستی از سوی داور بازی پنالتی اعلام شد.
ناظر داوری تصریح کرد: چون تلویزیون فرار مجیدی را تنها یک بار نشان داد، موفق نشدم صحنهای را که همه معتقد به آفساید بودند را ببینم و به همین دلیل باید مجددا این صحنه بازبینی شود.
سلیمانی خاطرنشان ساخت: در هر صورت محسن ترکی قضاوت بسیار خوبی را انجام داد و نحوه قضاوت و سوت زدن وی در نتیجه بازی تاثیر آنچنانی نداشت.
سایت رسمی باشگاه